Monday, July 13, 2009

project dah siap


14 July 2009 (Thursday) 10.00 am

yuhuuuu project dah siap.. fiza laa org yg paling tersenyum.. senyum sampai ke telinga.. hehehhee.. patut fiza open table nih.. hehhehehee..

hepi laa bila project dah siap.. semua kesusahan dan kepayahan mcm dah terbang ditiup angin.. kira bbaloi laa sbb buat project nih sampai abaikan rumah dan tido, tp yg penting kitaorg tetap enjoy dan bersuka ria..

kepuasan dlm diri bila buat sesuatu dan kita berusaha utk mcapainya.. kalah atau menang bukan soal utama.. yg penting kepuasan.. hohohoho so blh berjoli selama sebulan..



selagi berusaha dan abaikan ckp2 negatif org nih.. org akan sentiasa dengki tgk kejayaan kita.. so lantak laa dgn diaorg kan.. diaorg bukan tau kita susah mcm mana.. mkn ke tak mkn.. tido ke tak tido.. hidup tunggang telanggang ke.. yg penting kita hidup utk diri kita dan abaikan org2 yg menyampah itu.. mereka tau apa? suka ckp besar mcm benda tuh besar sgt.. sedangkan hadapi dgn cool je laa.. ckp bukan main hebat tp bila tgk balik.. ala.. benda kecik je.. ko blh selesaikn dgn sepetik jari je.. ko ckp tak blh buat tp sebenarnya ko yg tanamkan dlm hati yg ko tak blh buat benda tuh.. (arghhh.. aku dah merepek.. sbb tak puas hati terhadap org yg buat sesuatu perkara tuh nampak gempak dan mcm tak de solution.. sedangkn solution tuh depan mata je.. apa yg kitaorg hadapi lebih besar dpd masalah ko).. ok stop..

3 comments on "project dah siap"

nagakeciks on July 20, 2009 at 11:29 PM said...

Tahniah :-)

hyt on July 24, 2009 at 12:11 AM said...

ooo tahniah diterima..
tahniah je ke?

peah @ peps on July 30, 2009 at 9:56 PM said...

..haha...saya tersengih sampai ke telinga eh..i loike that...

Followers

 

Klik Ye..

hyt Copyright 2008 Shoppaholic Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez Distributed by Blogger Blog Templates