Friday, July 3, 2009

Client yg menjerit


03 July 2009 (Friday) 4.34 pm

"You orang punya tanggungjawab laa kan, yg i nak report tuh ada, i tak nampak apa output dgn kita spend beberapa banyak million utk system nih"

client tgh menjerit kat bilik sebelah.. suasana tgh hangat betul..
paling aku tak tahan bila dia men "cikai" kan system nih.. wei.. dah 5 hari aku tido tak betul nih.. lagi ko mau cakap mcm tuh.. erm.. lantak laa.. client mmg mcm tuh.. yg diaorg tau kalau diaorg betul dan nak jugak apa yg diaorg fikir betul..

ok tak mau dengar apa2.. just pasang lagu kuat2 dan letak headphone kat telinga..


1 comments on "Client yg menjerit"

ashiena on July 3, 2009 at 5:07 AM said...

em.. tak tahu pun tadi.. em..

Followers

 

Klik Ye..

hyt Copyright 2008 Shoppaholic Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez Distributed by Blogger Blog Templates