Monday, May 11, 2009

training seminggu


minggu nih full dgn training.. dpd isnin sampai ahad.. tak blh nak berpoya2.. keje pn byk tak siap lagi.. nampak gaya mcm tak blh pegi terengganu je.. huhuhuuhu.. ari nih pakai baju baru.. paln nak pakai sesama dgn shira.. tp dia buat alasan plak.. tak pe laa.. baju nih baju berebut.. sbb masing2 dh main tarik baju.. dan dah lari keliling kedai tuh.. masing2 tak mau mengalah.. mula2 aku mcm nak tarik diri.. sbb macam dah selalu sgt kuar shopping.. taste mesti sama.. last2 mmg tak bg mula.. sbb minggu lepas dah bg muka kt baju jj.. tak blh kalah kali nih.. sama pn sama laa... design sama selalunya kaler je bbeza..

shira.. nih memori utk kita.. bukan mengutuk ek.. cuma bila dah tua ingat je laa kat kawan mung sorang yg degil nih.. hehehhee.. best friend selalu share apa2 kan.. bf dan husband je yg tak share.. hehehhehe..

5 comments on "training seminggu"

harish on May 11, 2009 at 6:07 PM said...

huhuu..jangannnn.. bf ngan husband mmg xnak share.. tu perang besar namanya..

harish on May 11, 2009 at 6:08 PM said...
This comment has been removed by the author.
ashiena on May 11, 2009 at 11:29 PM said...

:)
makan pun sedap.. dan mahal..

harish on May 13, 2009 at 12:48 AM said...

huhuu..makan mmg mahal... tp kena kluar duit poket sendiri..

hyt on May 13, 2009 at 5:07 AM said...

kalau eyan mesti ckp pasal mknan.. kalau kita mesti ckp pasal baju.. hehehehehe

Followers

 

Klik Ye..

hyt Copyright 2008 Shoppaholic Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez Distributed by Blogger Blog Templates