Saturday, May 30, 2009

Gaduh lagi..


kalau gi shopping dgn shira.. mesti ada benda yg nak direbutkan.. smlm gi klcc.. dia curik kasut aku.. huhuhuhuu.. dah laa mmg kasut idaman.. boot yg mmg dah lama nak beli.. dan jumpa yg berkenan. tetiba dah jadik milik shira.. mana tak hangin gila.. mmg gaduh gila + gaduh manja..

tgh try 1 heel nih.. mmg nak beli.. sehari sblm tuh dah survey 1 klcc.. kasut tuh je yg paling praktikal.. tetiba ternamak boot nih.. tangan pn ambik setelah jatuh cinta pandang pertama.. tp salesboy tuh ckp "cik.. saiz 5 tak de.. tinggal saiz 10 dan 11 je.." time tuh mmg dah buat muka.. apa laa malang bersaiz kecik.. shira yg plan nak save duit utk beli baju kt tingkat bawah.. terus try.. dan ckp kat aku.. "ok laa, shira nak laa".. huhuhuhuhu rasa nak nangis dan hangin.."bukan shira kata nak beli baju ke, nape nak curik kasut yati plak".. aku tetap declare kasut aku walaupn tak de saiz..

kebetulan plak.. kalau beli second shoes akan dpt 60%.. huhuhuhuu.. lagi laa wujud kedengkian yg teramat sgt.. time tuh mmg pujuk + marah2 ckp kat shira, tak bbaloi beli.. dia nak pakai bila.. lain laa kalau aku..

last2 dia beli gak.. sampai kat cashier pn kitaorg still gaduh lagi.. then pegi tgk jeans.. pn still gaduh lagi.. balik umah.. baru perasaan dah cool.. mlm tadi tido tak lena.. oh my boot.. mcm mana saiz aku dah habis.. pas tuh murah lak.. mana laa aku nak cari lagi.. huhuhuhu..

hari nih still rasa nak campak boot shira tuh ke dlm laut.. hehehehe..
dah tak de rezeki.. lain kali blh jumpa.. cuma jarang nampak yg bkenan di mata..

ok tamatkn gaduh manja nih.. nih yg ketagih nak shopping lagi.. gaduh.. berebut.. kalau shira dah kawin.. boleh ke kita kuar shopping sesama lagi? hhuhuhuhuuhuu tetiba emo plak.. huhuhuhuu

5 comments on "Gaduh lagi.."

harish on May 30, 2009 at 7:19 PM said...

huhuu...lain yg nak beli.. Lain lak yg terbeli.. Ni semua yati punye pasal la ni..

peah @ peps on May 31, 2009 at 8:48 PM said...

..haha..terbayang muka shira time ckp tu..

anyway yati..bwk2 bertenang shopping tu weii..takut den dengar...

hyt on May 31, 2009 at 9:29 PM said...

shira - kan yati dah kata.. jgn beli.. degil gak..

fiza - kasut idaman tuh.. tetiba shira dpt.. tuh yg bengang.. tp tak pe.. dah redha.. hehehhehee..
bila taste sama.. susah nk mengalah.. hehehhee..

harish on June 1, 2009 at 3:12 AM said...

Yati kena bersyukur sbb shira yg cute ni sanggup temankan yati gi shopping.. walaupun kdg2 yati terpaksa berkorban..hehee.. :-p

hyt on June 9, 2009 at 1:54 AM said...

cute? adakah shira yg bkata sedemikian? tidak !!

patutnya.. yati yg cute.. baru sepadan.. heehehehhee

Followers

 

Klik Ye..

hyt Copyright 2008 Shoppaholic Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez Distributed by Blogger Blog Templates