Tuesday, January 11, 2011

ecotint..


12 Jan 2011 (4.05 pm)

Hari Sabtu yang lepas pergi tinted kereta yang buruk itu.. walaupun kereta buruk tapi nak tinted mahal-mahal.. cis..

salah satu sebab aku pilih ecotint sebab brand.. review kata bagus.. so ambil lah.. dan ada UV protection.. itu yang penting.. sebab aku jenis menjaga muka.. jeragat pun dah tumbuh bak cendawan.. so bila kena bawak kereta di tengah hari buta yang panas macam hari nak kiamat.. so sangat penting UV protection itu..

so ambik tinted kereta ecotint ray barrier.. buat kat cheras.. dekat dengan leisure mall.. appoinment pukul 9.00 pagi.. so pepagi buta dah bangun.. pergi buat di pagi sabtu time orang KL tak bangun lagi.. so suasana sangat tenang laa..

dan aku suka hasilnya.. dah tak panas lagi macam dulu.. kalau dulu time tak tinted.. boleh berpeluh kalau drive tengah hari.. dan rasa macam masuk sauna time nak masuk kereta.. tapi sekarang rasa syok.. bukak aircorn level 1 pun dah rasa sejuk je.. kalau dulu aircorn level 3 pun rasa tak sejuk2 dalam kereta..

harga pun puas hati sebab kalau harga sebenar rm 2200.. tapi sebab aku ambil promotion kat car autoshow time kat pwtc tuh.. so harga jadi hampir separuh daripada itu.. sangat berbaloi-baloi.. sanggup tuh masuk car autoshow 2 kali semata-mata nak pergi ambil promotion tuh..

setakat nih puas hati..

next plan nak cat kereta yang buruk itu.. tapi kena kumpul duit.. chaiyookk !!

3 comments on "ecotint.."

Anonymous said...

hm.. kalau awak bayar 1+++ cuma UV protection takda security rasa tak bebaloi coz dgn harga tu boleh dapat brand lagi elok dengan 6mil

hyt on January 13, 2011 at 1:16 AM said...

harga yg saya bayar = ray barrier + UV protection + security
:)

Anonymous said...

hm.. kalau camtu memang bebaloi :) dah test ketuk cermin mesti tak pecah punya

Followers

 

Klik Ye..

hyt Copyright 2008 Shoppaholic Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez Distributed by Blogger Blog Templates