Monday, November 22, 2010

can you keep a secret


23 Nov 2010 (11.26 am)



1st time baca buku english sampai habis.. sebelum ini ada try baca buku english tapi tak pernah habis.. lepas nih dah tahu kena beli buku yang jalan cerita best so akan baca sampai habis..

walaupun ada perkataan yang sepatah haram tak faham tapi sebab malas nak buka kamus so buat-buat faham.. so buku ini sangat sesuai dibaca oleh orang yang otak beku macam saya..

jalan cerita menarik sangat.. ayat dia pun senang dibaca..

cerita mengenai seorang gadis.. yang jenis low profile macam aku.. hahahhaha.. kiranya gadis kebanyakkan.. dia nih baru nak start bekerjaya.. seorang yang try untuk buat baik walaupun dia tidak menyukai keadaan itu.. tapi jenis yang malas nak cakap (jenis tak puas hati tapi simpan dalam hati).. so sebab itu dia ada banyak rahsia dalam hidup.. dan secara tak sengaja ceritakan pasal rahsia hidup dia kepada seorang lelaki kelas atasan (lelaki kaya laaa).. time dia ceritakan rahsia tuh dalam keadaan yang cemas..

then hidup dia berubah selepas itu.. walapun aku tak suka sangat time lelaki yang tahu rahsia nih bongkar rahsia perempuan tuh.. sebab rahsia adalah rahsia kan.. tapi ending story nih berakhir dengan happy..

time aku baca buku nih.. aku rasa macam tengah tengok filem hollywood.. hahahhahaha.. cerita hollywood slow romance.. hahahhahaa.. berangan sungguh..

ok akhir bulan nih nak beli buku yang minah nih tulis jugak..

4 comments on "can you keep a secret"

peah @ peps on November 22, 2010 at 8:32 PM said...

nak borrow...

Peah Speaks #16: I dare you to love...

ashiena on November 23, 2010 at 12:45 AM said...

huhu.. syok ni.. after fiza..
well done yati ! :)

Shira said...

Mcm best je.. After yan shira lak.. hehe..

hyt on November 23, 2010 at 8:30 PM said...

wei.. berderet nak pinjam.. bisa diatur.. tp nak kena bungkus dgn plastik dulu.. kang lunyai korang buat..

Followers

 

Klik Ye..

hyt Copyright 2008 Shoppaholic Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez Distributed by Blogger Blog Templates