Sunday, December 26, 2010

malaysia menang 3-0


27 Dec 2010 (9.46 am)

Pergi tengok malaysia lawan indonesia semalam.. tak minat bola sebenarnya.. tp nasib ada tiket lebih.. so pergi laa tengok.. pergi naik lrt.. kalau naik kereta mana nak parking.. lrt ramai orang.. sesak..

masuk stadium je orang dah ramai.. tak de tempat duduk.. so separuh masa pertama kena diri.. penat kaki dan cari tempat duduk.. duduk je laa kat mana2 asalkan boleh duduk..

daripada start lawan sampai habis.. memang respek habis semangat orang-orang malaysia.. bising gila.. tapi seronok.. tak sia-sia orang yang tak minat bola nih datang.. kira berbaloi laa bayar tiket then malaysia menang..

separuh masa kedua makin rasa bahang.. dan malaysia gol kan 3 gol.. apa-apa pun tahniah.. event nih bagi pengalaman berbeza pada aku..

balik umah.. tak larat.. letih.. gi kerja lembek.. hahahhahaa.. esok nak exam.. tak study dan baca apa-apa pun.. huhuhuhu nak nangis..

5 comments on "malaysia menang 3-0"

Anonymous said...

Tengok bola tak ajak2 pun

peah @ peps on December 27, 2010 at 2:27 PM said...

pergi ngan abe ka?

Berjaya Hills Resort, Bukit Tinggi, Pahang
Ice Room, Dataran Sunway, Kota Damansara

hyt on December 28, 2010 at 5:53 PM said...

Anonymous -- saya selalu ajak kawan2.. kwn2 je yg sombong tak nak pergi.. hehehhehee..

peah -- dgn sape lagi.. :)

AIMAN on December 29, 2010 at 11:06 AM said...

malaysia menang yehhh!

hyt on December 29, 2010 at 10:14 PM said...

heyyy!! semangat tgk malaysia menang..

Followers

 

Klik Ye..

hyt Copyright 2008 Shoppaholic Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez Distributed by Blogger Blog Templates