Tuesday, March 29, 2011

tupai tupai


30 Mac 2011 (9.41 am)

tut.. tut.. telefon berbunyi pada lewat petang..

S : Nak ikut pergi tupai-tupai tak? Makan steamboat..

A : (Terkedu dan berfikir) Nak.. Tupai-tupai kat bangi ke?

S : Kat Shah Alam.. Sebab suasana kat situ best.. Tapi kena pergi Puchong dulu..

A : Jammed tak jalan pergi puchong? (Dalam hati mengeluh sebab tak sanggup nak redah jammed)

S : Jammed kot petang2 macam nih.. Tapi kitaorg tunggu laa..

A : (hati berbelah bagi sebab fikir jalan jammed) Tapi nak gi ambik W kat Ampang Park, pastu baru gi Puchong, ok? (Last2 tawakal dan pergi jugak sebab selalu dengar dan nih ada peluang nak pergi)

So, cepat2 mandi, siap2 dan kuar pukul 7.00, ambik adik kat Ampang Park, dah pukul 7.15, harung jammed kejap, boleh tahan laa, tak de la sampai kaki sakit, bawak kereta agak gila, sebab nak sampai Puchong sebelum pukul 8.00, sempat berhenti solat maghrib kat awan besar, dan sampai tepat pada waktunya kat Puchong, tapi sampai Shah Alam pukul 9.00, then melantak sampai perut macam orang beranak 4 bulan.. hehehhee..

4 comments on "tupai tupai"

NM02 on March 29, 2011 at 7:30 PM said...

lom lagi sampai ke tupai2... best tak?

Anonymous said...

eer.. the real tupai2 actually located at Jalan Bukit Petaling. U should go to that 1 :)
Note :
Tupai-Tupai Restaurant & Cafe
551A Jalan Bukit Petaling,
50460 Kuala Lumpur, Malaysia

Tel: +603 2143 2525

hyt on March 31, 2011 at 10:22 PM said...

Anonymous : jom pergi :)

hyt on March 31, 2011 at 10:23 PM said...

NM02 : best sgt.. suasana mcm duduk tepi pantai.. hehehhe.. ada tupai dalam akuarium kaca.. ada bilik aircorn yg berkaca... tp duduk outside lagi best..

Followers

 

Klik Ye..

hyt Copyright 2008 Shoppaholic Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez Distributed by Blogger Blog Templates