Thursday, March 31, 2011

redbox


31 Mac 2011 (3.46 pm)


Company buat pertandingan karaoke. Semua orang berkobar-kabar. Aku relex je sebab fokus kat kerja. hehehhee. Mesti Eyan kembang kalau dengar.


Dan pada lewat petang setelah seharian officemate hangat memperkatakan pasal pertandingan nih dan sibuk cari lagu, aku pun hantar application.


Pilih lagu 'wajib' yang biasa nyanyi kalau pergi karok. Dan tanpa practise, cuma sempat bukak youtube dan dengar lagu sahaja, aku pun pergi ke sogo berseorangan. sebab tetiba ada rakan yang tarik diri di saat akhir.


semua orang dah ready dpd pukul 6 petang, tapi aku sampai pukul 9.00 malam, dan jadi peserta paling akhir.


Ada buffet, tapi seminggu berturut2 aku makan tanpa henti. so perut sangat penuh dan sebab ada perasaan cuak sebab dah lama tak nyanyi dan tak sempat nak practise, tetiba nak kena nyanyi depan ramai orang yg tak berapa kenal. tapi anggap benda nih macam cabaran je laa.


dan habis pukul 11.30 malam, tapi sebab company dah booked sampai pukul 12.30 so aku stay dengan beberapa officemate lelaki yang lain. takut gak nak balik sorang2 tapi sebab ada bodyguard so tawakal aje.


sampai rumah penat, dan hari nih masuk office dekat pukul 10.00, hehehhee.. Dah lama tak karok, so sangat best sebab release tension, menyanyi dan lepaskan suara, sama macam lepaskan semua masalah yang terbuku kat hati, dan tak puas.. :( jom kawan2 kita karok lagi..




2 comments on "redbox"

cutiez on April 1, 2011 at 1:12 AM said...

mesti best~

hyt on April 1, 2011 at 5:44 AM said...

qila patut kena joined.. pastu nyanyi duet.. pastu ambik gambar bersama2 dan publish..
glamor you.. hehehhee..

Followers

 

Klik Ye..

hyt Copyright 2008 Shoppaholic Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez Distributed by Blogger Blog Templates