Friday, August 6, 2010

signature of C


06 Aug 2010 (9.38 pm)

tolong.. tolong.. mata kiri dah ada tanya C dan mata kanan dah ada tanda C terbalik..
C.. saya sangat mahu anda tapi anda sangat mahal untuk dimiliki.. saya tidak kaya tapi saya tetap mahu anda.. so apakah nasib saya?

cis.. semalam gi opis.. dan tetiba ada minah finance datang dan bgtau dia ada jual coach handbag dengan harga yg murah sbb dia ada kawan kerja kat US dan boleh beli handbag direct dpd sana.. cis.. harga handbag yg ribu2 boleh dapat dalam ratus2.. sangat mencabar keimanan.. dan hati saya tidak tetap bila surf blog dan website coach.. oh tidak.. saya sangat rambang mata.. ada sesapa mahu bagi saya duit untuk beli handbag tersebut?

cis.. hari nih ada exam.. study tapi jiwa tak tenang.. sebab sepanjang study kat amcorp mall ternampak ada 2 orang pakai coach dan hati tidak tenang.. apakah perasaan saya? jeles? cis..

dulu pernah survey kat coach butik tp hati tak de laa berkenan sangat sebab mcm tak berbaloi beli.. tapi sekarang apa dah jadi.. hantu mana yang merasuk anda nih yati.. sila laa sedar diri anda tidak ada duit.. duit yang ada perlu digunakan untuk bayar kereta.. bayar pinjaman mara.. service kereta.. dan simpan untuk masuk rumah tahun depan.. kemampuan anda terhad yati.. sila sedar.. SEDAR DIRI..

tapi hati saya tetap degil.. saya tetap mahu beli coach itu.. cis.. cis.. sesiapa yang kasihan.. silalah derma kepada orang yang degil dan mahu beli itu benda C jugak..

2 comments on "signature of C"

peah @ peps on August 9, 2010 at 3:42 PM said...

wah...nampak gayanya...pas ni..yati bawak bag itew...

terdetik di hatiku - yati akan beli bag itewww!...

hyt on August 21, 2010 at 8:46 AM said...

hati saya pun terdetik.. akan dapat beg itewww..

tapi kena start menabung utk beg iteww..

mau sponsor kah? saya mmg tgh cari org sponsor nih.. :)

Followers

 

Klik Ye..

hyt Copyright 2008 Shoppaholic Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez Distributed by Blogger Blog Templates