Monday, January 12, 2009

Welcome 2009


Welcome 2009..
apa azam 2008 ek.. aku dah lupa.. dh ttunai kot..
sbb aku tak suka berazam benda yg bukan2..

hah dah ingat.. azam 2008, nk jadi baik dan disukai ramai..
1st aku kena buang sikap negatif aku..
jgn pandang org negatif kalau kita tak mau org pandang serong..
sikap buruk aku.. ckp main lepas, suka tendang org, suka maki org..
tak fikir apa org ckp asalkan aku suka dgn cara aku..
apa lg ek yg buruknya.. sape yg kawan dgn aku tau laa betapa kejinya org yg bnama yati nih...
erm.. kalau dulu suka cari pasal dan suka cari gaduh dgn org.. ayat 'aku nak menang'..
dan 'best girl win'.. dah sebati dlm hidup aku..
dan dlm bab sosial aku.. aku teruk.. aku ke arah menghancurkan masa depan aku..
aku jenis kawan time senang je.. kalau time susah aku cabut..
aku pilih kwn yg buat aku senang, bukan kwn yg hentam aku kt belakang aku..
mcm2 lagi laa..

skrg dah slow.. aku dh tak mcm aku dah..
tp ini la aku.. aku dh byk berubah kan.. kalau aku ckp aku baik.. mesti ada org yg myampah..
walaupn kadang2 aku benci dgn sikap 'baik' aku skrg nih.. sbb aku mula slow.. keyakinan aku start kurang.. dan aku nk buat apa2 pn aku fikir dulu.. aku dh start ckp baik2 dgn org...
dan tak carik pasal sgt.. apa guna 'best girl win', sedangkn di hadapan Allah, aku adalah sekeji2 manusia..
apa yg sbbkan aku berubah.. sbb pegangan agama.. tak rugi mak aku hantar aku belajar sekolah agama.. aku jd baik sbb tanggungjwb.. aku anak sulung dan merangkap ketua keluarga.. aku dh tak de ayah.. mak aku pn dh tak larat sgt.. aku laaa yg terpaksa..

aku tetap aku.. walau mcm mana aku pn.. thanks utk yg tahan dgn aku.. tahan dgn sikap aku.. utk kwn2 lama yg telah aku buangkn.. sory.. haluan kita bbeza.. aku dh btekad tak nak toleh ke belakang..

Welcome 2009, aku nak apa thn nih ek?

2 comments on "Welcome 2009"

peah @ peps on January 13, 2009 at 4:51 AM said...

wah..yati..successss..

:)...ala yati okey per...

ashiena on February 7, 2009 at 6:47 PM said...

yati sangat suksess !!!!

u are more than u think u are.. :)

Followers

 

Klik Ye..

hyt Copyright 2008 Shoppaholic Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez Distributed by Blogger Blog Templates