Saturday, August 6, 2011

kerja baru dan semangat baru


06 Aug 2011 (09.46 pm)

Akhirnya, setelah 6 tahun saya setia bersama company lama, saya pergi jugak. Sayang nak tinggalkan company lama, environment best, kawan2 best, masa kerja yg sangat2 fleksibel. cuma yg tak best gaji je. dulu ingatkan nak kerja situ sampai mati, tapi bila dah 6 tahun, rasa tak boleh hidup kat kl dengan gaji yg cukup2 makan sahaja.

ada benda yang kena kita korbankan kalau nak dapatkan benda lain.

5 comments on "kerja baru dan semangat baru"

yaya | mohd on August 6, 2011 at 8:38 PM said...

semoga sukses di tmpt kje baru dan masa akn dtg :)

absolutely emy on August 7, 2011 at 1:26 AM said...

shira ada citer ngan akak pasal tempat keje baru yati.. takper.. kadang2 kita perlu berkorban.. all the best.. bila nak ajak akak join yati nih?

raslan said...

hi yati. akhirnya... hehehe. all the best to you. jangan peduli whether decision ni betul ke tidak, tapi yg paling mustahak yati kena kerja kuat to make the best out of your present job and career. mcm mana pun, saya percaya yati boleh buat apa saja yang yati nekad nak buat...selamat..! RASLAN

peah @ peps on October 23, 2011 at 5:38 PM said...

yati..tahniah....saya pun tgh menghitung hari ni...:)

hyt on November 15, 2011 at 6:45 AM said...

tq korang semua, tempat kerja baru best, gaji masyuk, tak de kerja sampai lewat malam, tak stress, doa laa yati lama kat situ

Followers

 

Klik Ye..

hyt Copyright 2008 Shoppaholic Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez Distributed by Blogger Blog Templates